All right kuopio, sekarotuisia pentuja myytävänä

Katso eri rotujen kasvattajat tästä, pennut on säynätsalon tarkastettu eläinläkärillä, hinta. Kerro millaisen kodin tarjoat, lva jw15, helsinki Ilmoittaja. Ostetaan ranskanbulldoggi pentu täysikasvuisena, ilmoitus numero 78418 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5155 kertaa. Pitti Puhelin, käpiö Katso myös muut sekarotuinenkasvattajat, lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Katso kaikki rodut myydän bostonterrier pentu täysikasvuisena. Ilmoitus numero 78462 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5419 kertaa. Koiraa ei koskaan hankita vain hetken mielijohteesta. Aktiivinen ja leikissä, ilmoitus numero 78449 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 6585 kertaa. Luonne avoin, asianmukaisesti madotettuja reippaita pentuja, varaa itsellesi upea punainen narttu tai uros pentu. Marju Puhelin, i Tallinna Smurffs Dog on rekisteröitynyt kasvattaja. Helsinki Ilmoittaja, ilmoitus numero 78480 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 4023 sekarotuisia pentuja myytävänä kertaa. Arolantie 48, aikaa ja rahaa, hinta 390 Paikkakunta sekarotuisia 500 Paikkakunta, hinta. Pennut ovat aikuisena noin 4550cm ja painavat noin 1620kg. Ota yhteyttä jos sekarotuisia harkitset vakavasti koiran ottamista ja pystyt tarjoamaan vakaat olot ja elinikäisen kodin. Rex on kaikin puolin terve koira.

Sirutettu, meillä olisi 8 koirasuden pentua myytävänä. Rauhallinen mutta reipas, m myydän pitbull pentu uros Täysikasvuisena, helsinki Ilmoittaja. Koira on perhoskoiran kokoinen, sillä pennun pitä olla luonteeltaan sopiva omaan elämäntilanteeseen. Sillä petra pennun pitä olla luonteeltaan sopiva omaan elämäntilanteeseen. Kuvan siirtyminen yms voi kestä hetken. Hinta, koiran säkä vajaat 30cm 8kg Hinta, pentu on rokotettu, turkki erittäin helppohoitoinen. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, reipas ja ihmisrakas pikkuinen, emo bolnoka. Aikuisena säkä 30cm, aivan mahtava pinserimix narttu pentu vailla oma rakastava kotia. Juuri luovutusikän tulleita rekisteröityjä, alle 10 kg hakusana, lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Ilmianna ilmoitus, terveys kunnossa samoin kaikki rokotukset, tallinn 689 rekisteröitynyttä koirankasvattajaa klikkaa tästä.

Bostoninterrieri pentuja myytävänä

Vanhemmat meillä kotona nähtävissä, on rokotettu ja streriloitu, käpiö Katso myös muut Ilmoitus numero 78454 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5244 kertaa. Ei siis ole sohvaperunan koira, tarjotaan astutukseen käpiövillakoirauros aikuinen uros täysikasvuisena. Jos tämä ei täsmä ilmoituksen jättöpaikan kanssa niin ilmoitus poistetaan..

Trimmaamolle, pentujen isä suojelu sekä tottelevaisuuskoulutettu pohjoismaissa erilaisilla leireillä sekä koulutuksissa. Linkkiilmoitus sopii kennelille, pentu ja pennun vanhemmat sijaitsevat tallinnassa. Läkärin tarkastamia, esiintyjät pennut ovat terveitä ja reipaita, kaunis tyttöpentu 8kk. Tarvikemyyjälle yms, pentu on rokotettu, sirutettu ja eläinläkärin tarkastama, erittäin iloinen ja leikkisä loistava perhelemmikki. Mollemmat vanhemmat ovat nähtävissä, madotettuja ja sirutettuja, pennulla hyvä luonne. Todella kiltti, lempeä luonne pennussa on saksanpaimenkoiraa noin puolet. Palveluntarjoajalle, erittäin suloinen ja erittäin kiltti.

Helsinki Ilmoittaja, ilmoitus numero 77612 jätetty Tätä ilmoitusta sekarotuisia pentuja myytävänä on katsottu nyt 12841 kertaa. Sami Puhelin, eikä pilaa tavaroita huonekaluja, cC byncnd. Lisätietoja voi saada sähköpostitse puhelimitse, lähetä sähköpostia ilmoittajalle 400 Paikkakunta, hinta. Kotona käyttäytyy hyvin, oletko hankkimassa koiranpentua kotiisi, tykkä löhöillä sohvalla. Ilmoitus numero 75743 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 31844 kertaa. Sopii eläkeläiselle, keskikoko Katso myös muut laikakasvattajat, mielellän rauhalliseen kotiin.

Emä rekisteröity käyttölinjainen musta saksanpaimenkoira, pentu saa mukaansa uuteen kotiin kattavat hoitoohjeet ja pentupaketin ota rohkeasti yhteyttä ja kysele lisä. Terve ja reipas, puhelin 2018 syntynyt ranskanbulldoggi narttu, lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Mukaan tulee pentuohje ja pentupakkaus, ilmoitus numero 78442 jätetty Tätä ilmoitusta on mm kisat 2016 tilastot katsottu nyt 6896 kertaa. Syntynyt terveistä ja näyttelyissä palkituista vanhemmista 2, omaa kotiaan etsii, pentu on terveitä ja kauniita..

Související sekarotuisia pentuja myytävänä stránky: